تاریخ انتشار : جمعه 6 آبان 1401 - 16:36
کد خبر : 15503

استان فارس میزبان رویدادهای خوراک شناسی است

استان فارس میزبان رویدادهای خوراک شناسی است

به نقل از این خبرگزاری : معاون گردشگری استانداری فارس گفت: در نیمه دوم سال جاری که ۲۹ اسفند ماه به پایان می رسد، استان جنوبی فارس میزبان سه رویداد خوراک شناسی خواهد بود. ابراهیم بختیاری روز چهارشنبه تصریح کرد: قرار است تا پایان سال دو جشنواره و همایش گردشگری غذایی در استان برگزار شود.

به نقل از این خبرگزاری :

معاون گردشگری استانداری فارس گفت: در نیمه دوم سال جاری که ۲۹ اسفند ماه به پایان می رسد، استان جنوبی فارس میزبان سه رویداد خوراک شناسی خواهد بود.

ابراهیم بختیاری روز چهارشنبه تصریح کرد: قرار است تا پایان سال دو جشنواره و همایش گردشگری غذایی در استان برگزار شود.

این مقام مسئول افزود: غذاهای محلی استان نیاز به معرفی و ترویج صحیح دارد و این امر جز با برگزاری همایش ها و جشنواره ها و با همکاری نزدیک با بخش خصوصی محقق نمی شود.

وی خاطرنشان کرد: شرکت های خصوصی نزدیک به یک سال و نیم است که وارد صنعت غذاهای محلی فارس شده اند و تورهای آموزشی غذاهای محلی را به گردشگران خارجی ارائه می دهند.

وی خاطرنشان کرد: بسته های مسافرتی شامل غذا و نوشیدنی محلی نیز برای مسافران خارجی طراحی شده است.

ایران بهشت ​​غذاخوری هاست. هر استان و حتی هر شهر ایران غذاهای لذیذ خاص خود را دارد. بنابراین در ایران می‌توان طیف وسیعی از غذاها را میل کرد و کرمانشاه یکی از محبوب‌ترین مکان‌ها در بین غذاخوری‌هاست.

سنگ بنای هر غذای ایرانی برنج یا چوگان است. آشپزی ایرانی، بیش از هر چیز، در مورد تعادل است – مزه ها و طعم ها، بافت ها و دما. در هر وعده غذایی، حتی در هر بشقاب، هم شیرین و ترش، نرم و ترد، پخته و خام، گرم و سرد را خواهید یافت.

هیچ غذای ایرانی بدون فراوانی گیاهان کامل نمی شود. هر سفره ای با سبزی خردان، سبد سبزی تازه، تربچه و پیازچه سرو می شود که به صورت خام و به تعداد انگشت شماری خورده می شود و اغلب در یک تکه نان تازه با لقمه فتا، خیار یا گردو می ریزند.

کارشناسان بر این باورند که گردشگری غذایی به یکی از پویاترین و خلاق ترین بخش های گردشگری تبدیل شده است و در عین حال به طور طبیعی خود را به عنوان عنصری از تنوع بخشیدن به گردشگری با تأثیر بالا در ارتقای توسعه پایدار در سطح منطقه ای و محلی قرار داده است. سطوح

در سال ۲۰۲۰، ایران به یک کمپین آنلاین که توسط UNWTO راه اندازی شده بود برای ترویج غذا و غذا به عنوان بخشی ضروری از گردشگری پیوست. غذاهای ایرانی که معمولاً توسط گیاهان معطر غالب است، از منطقه ای به منطقه دیگر متفاوت است. اساسا طراوت، خوشمزگی و رنگارنگی را برجسته می کند.

ABU/AM

دیدن منبع خبر


اگر دوست داشتید از مجله روز ایران دیدن نماید 🙂