تاریخ انتشار : چهارشنبه 30 شهریور 1401 - 23:20
کد خبر : 10557

تهران میزبان بین المللی نمایشگاه غذا

تهران میزبان بین المللی  نمایشگاه غذا

به نقل از این خبرگزاری : تهران- به گزارش روز چهارشنبه CHTN، تهران میزبان نمایشگاه بین المللی غذا در اواسط نوامبر خواهد بود. پنجمین نمایشگاه بین المللی مواد غذایی و آشامیدنی از ۲۵ تا ۲۸ آبان ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی شهرآفتاب تهران برگزار می شود. این گزارش افزود: این نمایشگاه به

به نقل از این خبرگزاری :

تهران میزبان بین المللی نمایشگاه غذا تهران میزبان بین المللی نمایشگاه غذا

تهران- به گزارش روز چهارشنبه CHTN، تهران میزبان نمایشگاه بین المللی غذا در اواسط نوامبر خواهد بود.

پنجمین نمایشگاه بین المللی مواد غذایی و آشامیدنی از ۲۵ تا ۲۸ آبان ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی شهرآفتاب تهران برگزار می شود.

این گزارش افزود: این نمایشگاه به عنوان بخشی از نمایشگاه تجاری هتل ها، رستوران ها، کافی شاپ ها و قنادی ها (HRCC) برگزار می شود.

این نمایشگاه با هدف تجزیه و تحلیل روند تغییر ذائقه غذایی و برقراری ارتباط مستقیم با متخصصان تجاری درگیر در صنعت غذا برگزار می شود.

ایران بهشت ​​غذاخوری هاست. هر استان و حتی هر شهر ایران غذاهای لذیذ خاص خود را دارد. بنابراین در ایران می‌توان طیف وسیعی از غذاها را میل کرد و کرمانشاه یکی از محبوب‌ترین مکان‌ها در بین غذاخوری‌هاست.

سنگ بنای هر غذای ایرانی برنج یا چوگان است. آشپزی ایرانی، بیش از هر چیز، در مورد تعادل است – مزه ها و طعم ها، بافت ها و دما. در هر وعده غذایی، حتی در هر بشقاب، هم شیرین و ترش، نرم و ترد، پخته و خام، گرم و سرد را خواهید یافت.

هیچ غذای ایرانی بدون فراوانی گیاهان کامل نمی شود. هر سفره ای با سبزی خردان، سبد سبزی تازه، تربچه و پیازچه سرو می شود که به صورت خام و به تعداد انگشت شماری خورده می شود و اغلب در یک تکه نان تازه با لقمه فتا، خیار یا گردو می ریزند.

کارشناسان بر این باورند که گردشگری غذایی به یکی از پویاترین و خلاق ترین بخش های گردشگری تبدیل شده است و در عین حال به طور طبیعی خود را به عنوان عنصری از تنوع بخشیدن به گردشگری با تأثیر بالا در ارتقای توسعه پایدار در سطح منطقه ای و محلی قرار داده است. سطوح

در سال ۲۰۲۰، ایران به یک کمپین آنلاین که توسط UNWTO راه اندازی شده بود برای ترویج غذا و غذا به عنوان بخشی ضروری از گردشگری پیوست. غذاهای ایرانی که معمولاً توسط گیاهان معطر غالب است، از منطقه ای به منطقه دیگر متفاوت است. اساسا طراوت، خوشمزگی و رنگارنگی را برجسته می کند.

ABU/AM

دیدن منبع خبر

برچسب ها :

ناموجود