تاریخ انتشار : دوشنبه 28 شهریور 1401 - 19:12
کد خبر : 10324

ذائقه‌سازی خوراک برای بیماران بین الملل رسالتی جدید در گردشگری خوراک

ذائقه‌سازی خوراک برای بیماران بین الملل رسالتی جدید در گردشگری خوراک

به نقل از این خبرگزاری : به گزارش خبرگزاری فارس، کارگاه آموزشی «تغذیه سالم در گردشگری غذاهای ویژه بین الملل» به همت دبیرخانه علمی میز گردشگری خوراک ایرانی و ملل با حضور سید مصطفی فاطمی مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی و فعالان حوزه گردشگری خوراک و سلامت امروز دوشنبه ۲۸ شهریورماه ۱۴۰۱ در هتل رامتین

به نقل از این خبرگزاری :

به گزارش خبرگزاری فارس، کارگاه آموزشی «تغذیه سالم در گردشگری غذاهای ویژه بین الملل» به همت دبیرخانه علمی میز گردشگری خوراک ایرانی و ملل با حضور سید مصطفی فاطمی مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی و فعالان حوزه گردشگری خوراک و سلامت امروز دوشنبه ۲۸ شهریورماه ۱۴۰۱ در هتل رامتین برگزار شد.

گردشگری خوراک ایران و ملل، گردشگری سلامت و تغذیه پزشکان خارجی و اصول تغذیه سالم اصول اصلی این کارگاه بودند.

فاطمی با تشکر از انجام در حوزه گردشگری غذا به تشریح برنامه‌های انجام شده در این حوزه و برنامه‌ریزی برای هفته گردشگری پرداخت.

وی با تاکید بر تغذیه برای کشورهای بین‌المللی، افزود: ما شناختی نسبت به ذائقه‌ها و خوراکی‌های بین الملل که به‌عنوان گردشگران به کشور می‌آیند، نمی‌توانند این حوزه سلامت را به درستی انجام دهند.

در ادامه دیاکو عباسی دبیر شورای راهبری گردشگری سلامت با اشاره به رشد بالای ۲۰درصدی گردشگری سلامت قبل از توضیح از ایمنی و سلامت غذا، آموزش در مراقبت و ارتباط با مراکز بین‌المللی، ملاحظات و فرهنگ‌های فرهنگی و میهمانان بر روی حل‌حل به‌عنوان چهار فاکتور اصلی برای رشد در حوزه تجاری‌سازی گردشگری به نام سلامتی که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی همچنین برای آموزش بیمارستان‌ها و کارگیری نیروهای توانمند تاکید کرد و افزود: با توجه به همکاری و هماهنگی خوبی که با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شکل گرفته است می‌توان در این حوزه به بهترین نحو در سطح ملی دست پیدا کرد.

پایان پیام/




این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد دهید

دیدن منبع خبر

برچسب ها :

ناموجود