تاریخ انتشار : دوشنبه 30 آبان 1401 - 1:52
کد خبر : 17124

هنر حیرت‌انگیز پیک‌های غذا در ژاپن ۸۰ سال قبل

هنر حیرت‌انگیز پیک‌های غذا در ژاپن ۸۰ سال قبل

به نقل از این مجله : «مجله» – یکی از معروف‌ترین غذاهایی که با پیک به می‌شد سوبا، نودل گندم سیاه بود که می‌شد آن را با سس یا به صورت گرم در سوپ خورد. این غذا ارزان‌قیمت بود و در مسیر رسیدن به مزه یا ظاهر اولیه‌اش را از دست نمی‌داد. با صنعتی‌شدن جوامع،

به نقل از این مجله :

هنر حیرت‌انگیز پیک‌های غذا در ژاپن ۸۰ سال قبل«مجله» – یکی از معروف‌ترین غذاهایی که با پیک به می‌شد سوبا، نودل گندم سیاه بود که می‌شد آن را با سس یا به صورت گرم در سوپ خورد. این غذا ارزان‌قیمت بود و در مسیر رسیدن به مزه یا ظاهر اولیه‌اش را از دست نمی‌داد.

با صنعتی‌شدن جوامع، سیستم‌های غذایی برای پاسخگویی به افزایش نیاز به تخصص و یافتن. این عکس‌های قدیمی شگفت‌انگیز پیک‌هایی را به تصویر می‌کشند که با شهامت از میان خیابان‌های شلوغ، در حال حمل دسته‌های برج‌مانندی از غذای داغ روی شانه‌هایشان هستند.

پیک غذایی نامش در اصل خدمتی برای طبقه‌های ثروتمند (لردهای فئودال) در دهه‌ی ۱۷۰۰ بود. طبقه‌های ثروتمند خدمتکارانشان را به فروشگاه‌ها می‌فرستادند تا فروشگاه‌ها را از نیازشان به تحویل غذا به خانه خبردار کنند. با گذشت زمان، پیک غذا (demae) باب روز شد و طبقه‌ای متوسط ​​نیز از آن بهره‌مند شد. پیک نودل نیازمندی از یک تکنیک خاص بود تا ورزش هین دوچرخه سواری در خیابان های شلوغ، میان برج های غذا را روی شانه هایش حفظ کند.

یکی از معروف‌ترین غذاها است که با این روش به خوردن می‌شد سوبا، نودل سیاهی که می‌شد آن را به صورت سرد با سس یا به صورت گرم در سوپ می‌خورد. این غذا ارزان‌قیمت بود و در مسیر رسیدن به مزه یا ظاهر اولیه‌اش را از دست نمی‌داد. سنت سوبا خوردن ریشه در عصر تُکوگاوا یا اِدوُ (۱۸۶۸-۱۶۰۳) دارد. در عصر تُکوگاوا، هر محله‌ای یک یا دو دکان سوبا شبیه کافه‌های مدرن است که از آن‌ها ساکی هم سرو می‌کردند. آن زمان، جمعیت اِدوُ (توکیو) که به شکل‌توجهی ثروتمندتر از فقرای روستایی می‌تواند به مصرف بالای برنج سفید برسد که تیامین پایینی بیشتر مستعد بیماری بری‌بری است. در همین راستا، کاشف به عمل آمد با مصرف منظم سوبای غنی از تیامین می‌توان از بری‌بری هوا کرد.

سوبا را معمولاً با چاپستیک (چوب غذای ژاپنی) می‌خورند و در ژاپن، خوردن پرسروصدای نودل کار عجیبی نیست. این رسم به ویژه در خوردن نودل‌های داغ مرسوم است، چون هورت کشیدن سریع نودل‌ها به داخل دهان به خنک شدن آن‌ها کمک می‌کند. با این حال، خوردن بی‌سروصدای نودل هم دیگر غیرعادی و عجیب نیست.

هنر حیرت‌انگیز پیک‌های غذا در ژاپن ۸۰ سال قبل

‌عکس‌های قدیمی از ماه مارس ۱۹۶۱، قوانین جدید ترافیک، برای دوچرخه‌سواران‌ها را تعیین می‌کند. به نقل از مقامات اداره پلیس متروپولیتن توکیو: «دوچرخه‌سواری حین حمل انبوهی از کاسه‌های سوبا روی شانه‌ها خطرناک است. از نقطه‌نظر ایمنی ترافیک، این کار باید ممنوع باشد. اما سخت‌تر اعمال نمی‌شود، چون در این صورت این افراد بیش از نیمی از مشتریان را از دست خواهند داد. با چشم‌پوشی پلیس از این عرف غیرقانونی، پیک‌های سوبا همچنان در خیابان‌های توکیو با دوچرخه‌سواری به کارشان ادامه می‌دهند.» درمان دیگر این روش دیگر روان ندارد.

در اینجا عکس‌های مربوط به دهه‌های ۴۰ و ۵۰ میلادی را می‌بینید که جالب توجه است که سوبا را به ما نشان می‌دهند. شگفت‌انگیز است که آن‌ها چگونه این برج‌های بلند و متزلزل را روی شانه‌هایشان حمل می‌کنند و آن‌ها را با دوچرخه‌های لابلای ماشین‌ها و آدم‌ها می‌گذرانند.

هنر حیرت‌انگیز پیک‌های غذا در ژاپن ۸۰ سال قبل

هنر حیرت‌انگیز پیک‌های غذا در ژاپن ۸۰ سال قبل

هنر حیرت‌انگیز پیک‌های غذا در ژاپن ۸۰ سال قبل

هنر حیرت‌انگیز پیک‌های غذا در ژاپن ۸۰ سال قبل

هنر حیرت‌انگیز پیک‌های غذا در ژاپن ۸۰ سال قبل

هنر حیرت‌انگیز پیک‌های غذا در ژاپن ۸۰ سال قبل

هنر حیرت‌انگیز پیک‌های غذا در ژاپن ۸۰ سال قبل

هنر حیرت‌انگیز پیک‌های غذا در ژاپن ۸۰ سال قبل

هنر حیرت‌انگیز پیک‌های غذا در ژاپن ۸۰ سال قبل

هنر حیرت‌انگیز پیک‌های غذا در ژاپن ۸۰ سال قبل

منبع: فرادید

دیدن منبع مجله


اگر دوست داشتید از مجله روز ایران دیدن نماید 🙂

برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ،