تاریخ انتشار : پنجشنبه 3 آذر 1401 - 20:52
کد خبر : 17260

گردشگری غذایی در شمال غرب ایران تشویق می شود

گردشگری غذایی در شمال غرب ایران تشویق می شود

به نقل از این خبرگزاری : تهران- ایرنا- مدیرکل گردشگری استان گفت: توسعه گردشگری غذا در استان آذربایجان غربی در شمال غرب ایران برنامه ریزی شده است. مرتضی صفری روز سه شنبه توضیح داد که این استان غذاهای متنوعی دارد، زیرا دارای ترکیب گسترده ای از اقوام است که در کنار هم زندگی می کنند.

به نقل از این خبرگزاری :

تهران- ایرنا- مدیرکل گردشگری استان گفت: توسعه گردشگری غذا در استان آذربایجان غربی در شمال غرب ایران برنامه ریزی شده است.

مرتضی صفری روز سه شنبه توضیح داد که این استان غذاهای متنوعی دارد، زیرا دارای ترکیب گسترده ای از اقوام است که در کنار هم زندگی می کنند.

این مقام مسئول افزود: بنابراین با برنامه ریزی دقیق می توان گردشگری غذایی را در این منطقه توسعه داد.

ایران بهشت ​​غذاخوری هاست. هر استان و حتی هر شهر ایران غذاهای لذیذ خاص خود را دارد. بنابراین در ایران می‌توان طیف وسیعی از غذاها را میل کرد و کرمانشاه یکی از محبوب‌ترین مکان‌ها در بین غذاخوری‌هاست.

سنگ بنای هر غذای ایرانی برنج یا چوگان است. آشپزی ایرانی، بیش از هر چیز، در مورد تعادل است – مزه ها و طعم ها، بافت ها و دما. در هر وعده غذایی، حتی در هر بشقاب، هم شیرین و ترش، نرم و ترد، پخته و خام، گرم و سرد را خواهید یافت.

هیچ غذای ایرانی بدون فراوانی گیاهان کامل نمی شود. هر سفره ای با سبزی خردان، سبد سبزی تازه، تربچه و پیازچه سرو می شود که به صورت خام و به تعداد انگشت شماری خورده می شود و اغلب در یک تکه نان تازه با لقمه فتا، خیار یا گردو می ریزند.

کارشناسان بر این باورند که گردشگری غذایی به یکی از پویاترین و خلاق ترین بخش های گردشگری تبدیل شده است و در عین حال به طور طبیعی خود را به عنوان عنصری از تنوع بخشیدن به گردشگری با تأثیر بالا در ارتقای توسعه پایدار در سطح منطقه ای و محلی قرار داده است. سطوح

در سال ۲۰۲۰، ایران به یک کمپین آنلاین که توسط UNWTO راه اندازی شده بود برای ترویج غذا و غذا به عنوان بخشی ضروری از گردشگری پیوست. غذاهای ایرانی که معمولاً توسط گیاهان معطر غالب است، از منطقه ای به منطقه دیگر متفاوت است. اساسا طراوت، خوشمزگی و رنگارنگی را برجسته می کند.

آذربایجان غربی دارای انواع مناظر سرسبز طبیعی، سایت های میراث فرهنگی و موزه ها از جمله سایت های یونسکو تخت سلیمان و قره کلیسه (صومعه سنت تادئوس)، تپه حسنلو و ارگ ویران شده بسطام است.

این منطقه محل زندگی چندین تمدن باستانی بود. به گفته بریتانیکا، در قرن چهارم قبل از میلاد توسط اسکندر مقدونی فتح شد و به نام یکی از سرداران اسکندر به نام آتروپات که پادشاهی کوچکی را در آنجا تأسیس کرد، آتروپاتنه نام گرفت. در نهایت، این منطقه در قرن سوم پس از میلاد به حکومت پارسی (ایرانی) تحت فرمان ساسانیان بازگشت.

ABU/AM

دیدن منبع خبر


اگر دوست داشتید از مجله روز ایران دیدن نماید 🙂

برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ،